De niet te stoppen drive van Bloemenrijk

In 1984 stond er een bloemenzaak met serre te huur aan de Mechelsesteenweg in Herent. Ann was pas afgestudeerd als pedagoge maar zocht een activiteit waarbij ze letterlijk de handen uit de mouwen kon steken. Haar vriend – en niet veel later man – Patrick studeerde nog.

Van eenvrouwszaak …

Ann waagde de sprong en de eenvrouwszaak was een feit. Ze was zo fier als een gieter toen ze een eerste levering geraniums uit de koffer van haar kleine autootje haalde. Patrick liet zijn studentenleven al snel achter zich en beiden zetten ze hun schouders onder de uitbouw van Bloemenrijk.
Roos

… Naar modern bloemen-, planten- en decoratiecenter

“Wat ons van meet af aan dreef, was de zoektocht naar nieuwe dingen. Dat is onze niet te stoppen drive. Als je ooit Bloemenrijk binnengestapt bent, dan weet je dat we niet alleen een ongelooflijk breed aanbod hebben. Je vindt hier ook bloemen, planten en decoratie die je nergens anders aantreft. Dat komt doordat we oog voor vernieuwing hebben. 

Zien we op de bloemenveiling in Nederland iets nieuws? Dan drukken we op de knop: gekocht! En we schrikken er niet voor terug om naar verre landen te reizen en daar leveranciers en fabrikanten op te zoeken. Door bij de bron te kopen, houden we de prijzen voor onze klanten uiterst haalbaar.”

Goed advies is goud waard

Maar niet alleen de prijs en de kwaliteit zijn belangrijk voor Ann en Patrick: “Bij Bloemenrijk krijg je degelijk advies bij je planten of bloemen. Dankzij onze uitleg begrijpen mensen beter wat voor hun interieur of tuin de beste keuze is. En dat is goud waard, want onze klanten willen zo lang mogelijk kunnen genieten van alles wat ze bij ons kopen.”

Onze medewerkers hebben een hart voor groen

Vandaag werkt Bloemenrijk met een hecht team medewerkers die door hun jarenlange ervaring uitgegroeid zijn tot ware specialisten in hun vak. Iedere medewerker is actief in één afdeling, zodat u als klant altijd dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Vraag hen gerust advies, want ze hebben een hart voor groen.

Ontvang de beste aanbiedingen en de laatste nieuwtjes in de mail.

Openingsuren

  • Ma Gesloten
  • Di 9u - 18.30u
  • Wo 9u - 18.30u
  • Do 9u - 18.30u
  • Vr 9u - 18.30u
  • Za 9u - 18.30u
  • Zo9u - 16u
Op feestdagen zijn we vaak langer open.